Travian pl9
Administrator
Proszę podac:
Atakują mnie: (nick, kordy, sojusz, ilość wojska)
Ja atakuje: (nick, kordy, sojusz, ilość wojska)
Gość
I znów ten poro2 mnie zaatakował jego namiary to (-43|71) zobaczcie co się da zrobić
atakuje mnie hertog (-93|30) ma 30 palkarzy i to kurde tak trafi jak wyszkole 2 zolnierzy
kryjowki mam rozbudowane do 2 tys ale nie w tym problem akurat surowcow jak widzicie jeszcze nikt mi nie zabral zadnych chociarz juz mnie nie jeden najezdzal chodzi o to ze ten hertog jest zaraz przy moim polu i kiedy mnie atakuje przeprowadza to tak ze ja nie mam nawet zadnego ataku ile mu to zajmnie i kiedy bym chcial rozbudowac armie nie mam takiej mozliwosci bo mi zaraz wszystkich wybija i to mnie irytuje musze na niego cos znalezc co mi radzicie ? waly mam rozbudowane do 4 poziomu co jeszcze moge rozbudowac aby mu utrudnic ataki tak abym mial komunikaty ile czasu mu to zajmnie bo jak bede mial komunikat to przynajmniej wojo posle na jakis atak tylko tak moge narazie uciec z 3-5 legionistami
Ostatnio edytowany przez matius (2007-11-08 19:18:27)
Buduj kryjówkę co najmniej dwie . A wojsko postaraj wyszkolić ich w momencie gdy nikt nie będzie cię atakował . Z reszta jest on słabszym graczem i to jeszcze bez sojuszu .
Administrator
znajdz kogos kto nie jest atakowany i u niego przechowuj wojsko
Siemka Bracia
Wiec tak Unser321 on ma 30 Palkarzy i teraz mnie najechal mial 3 oszczepnikow dodatkowo a co do godzin to wiec nieregularnie rano w poludnie wieczorem roznie to z nim bywa
co do tego to wzupelnosci sie zgadzam wypelniajmy napisane w opisie swiadczenia musimy isc na pomoc naszym sojusznikom bo inaczej wszyscy sobie nami morde wytra wiec zacznijmy reagowac na ataki na nasz sojusz
To nie jest tak że cała sprawa obchodzi sie bez echa . Ja mogę wysłać tylko wiadomość do danego sojuszu , osoby , ale kiedy ona nie odpisuje to na to już nic nie poradzę .
bo tu nie chodzi o odpisy tylko o zgranie zbrojeniowki i na masowe ataki tak ja mysle i kolezka ktory nas zaatakowal na 2-gi raz by pomyslal czy warto a jak narazie to jest przedszkole jak dla mnie
sluchajcie sojuszniki mam taki o to problem zaatakowalem kolesia jest galem w travianie mial pulapki wziol mi jencow dogadalem sie z nim ze mu splace i mi ich odda zgodzil sie wyslalem surke nie malo powiedzial mi zebym go zaatakowal normalnie a on nie bedzie podejmowal ataku i uwolnie swoich jencow jestem nowicjuszem wiec sie dalem nabrac zaatakowalem ponownie i teraz ma nastepny transport mojego woja proponuje ataki na tego typa
a oto namiary
-96/32 struga z tego co sie orietuje to nie ma za duzo woja ma za to pulapki ale pulapki kiedys sie zapelniaja a wtedy wezmiemy co nasze z nawiazka jak sie na to zapatrujecie zrobmy z niego nasza farme
Ostatnio edytowany przez matius (2007-11-23 00:25:14)